Storbyferie i Berlin

Berlin er en hovedstad der byder på fantastisk kultur og historie. Har du endnu ikke besøgt den moderne og karakteristiske by er du klart gået glip af noget. Nedenstående har vi listet de 3 væsentligste årsager til at denne storby bestemt er besøget værd. 

Seværdigheder 

Berlin byder på mange attraktive seværdigheder. Er tiden knap kan det være svært at nå det hele. Med denne guide, Rejsekris: hvad skal man se i Berlin? Er du sikker på at få set de topseværdigheder som du ikke kan gå glip af. Dette indebærer blandt andet en tur forbi det famøse tv tårn beliggende ved Alexander Platz samt Brandenburger tor. 

Historiske højdepunkter 

Foruden vidunderlige seværdigheder emmer Berlin også af massere af historie til minde om 2- verdenskrig og den senere opdeling af Berlinmuren. Begivenheder som er fastbrændt i de flestes erindringer og som kan gennemleves på flere spændende museer. Holocaust mindesmærke er bestemt en stor oplevelse, som bringer minderne frem om de forfærdelige begivenheder som engang fandt sted. Berlinmuren der i perioden 1961-1989 splittede Tyskland i to er i særdeleshed også tysk historie og et aftryk på verdenshistorien som bør opleves.  

En by fuld af liv 

På trods af de forfærdelige hændelser der skete den gang, er Berlin i dag en by fuld af liv som også byder på hyggelige og charmerende gader og stræder. Kulturen er noget ganske særligt, og du kan hurtigt bruge flere timer på bare at slentre byen igennem mens du suger gadelivet og de sprudlende mennesker til dig. Du behøver heller ikke lede længe efter noget lækkert mad eller drikke. Gaderne er spækket med cafeer og restauranter hvor det er muligt at finde alt fra tyske specialiteter til en italiensk spaghetti kødsovs. Uanset om det er en familieferie, en kærestetur eller shopping og bytur med vennerne og veninderne, er du garanteret en oplevelse for livet. 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.