Storbritannien

3 ting du kan lave, når du er på forretningsrejse i Storbritannien

Med London som EU’s finanscentrum tager tusindvis af forretningsmænd og –kvinder hvert år på forretningsrejse til Storbritannien. Hvis du er en af dem, kan det være, du kender følelsen af at sidde på hotelværelset og have lyst til at også at opleve noget, når du nu er alligevel er afsted. 

Her i artiklen ser vi nærmere på tre ting, du kan foretage dig, når du er på rejse i Storbritannien. Ofte er det London, rejsen går til, da mange store, internationale virksomheder, især inden for den finansielle verden, har til huse, så derfor vil vores fokus være her. På Storbritannien.dk kan du se endnu flere tips til oplevelser på den anden side af kanalen. 

Pub, musical og fodbold 

Man kan ikke sige England uden at sige pub, og en tur på pub må du ikke snyde dig selv for, når du er på forretningsrejse til Storbritannien. Du skal måske nok tidligt op og til møde næste morgen, men du behøver heller ikke drikke dig helt i hegnet, når du er på pub. En enkelt pint er nok, til at du får oplevelsen af at være på pub og mærke den helt særlige stemning.  

Har du mulighed for at lægge dit forretningsbesøg op af en weekend kan du også vælge at se en musical. London har til enhver tid et stort udvalg af flotte opsætninger, og hvis du er tidligt ude, kan du få billetter til en god pris. Måske er du mere til fodboldkamp, det er der også rig mulighed for i Storbritannien. Har du et favorithold, kan du måske være heldig at få billet til en kamp med det. 

Således er der noget for enhver forretningsrejsende, der ønsker sig lidt mere af turen end blot møder og forretningsmiddage.  

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.