baby

Giv din baby den bedste start på livet

Når en lille ny verdensborger melder sin ankomst, vil den kommende mor gerne gøre sit bedste for at baby har det godt. Hvis det er den førstefødte, er man ekstra påpasselig, da man ikke har prøvet at stå med en nyfødt før, og derfor gør sig ekstra umage for at den lille ny får en tryg og dejlig start på livet. 

Mange forældre i dagens Danmark er optaget af, at deres børn skal vokse op og udvise samfundssind og føle ansvar for klodens, så også deres børn og børnebørn kan nyde deres liv i sikkerhed og harmoni. Dette viser sig ved f.eks. at den kommende mor ønsker at giver børnene økologisk mad og køber tøj og udstyr af bæredygtige materialer. 

Sådan får I en god start 

Der er flere måder, man kan gøre ankomsten rar for en lille nyfødt, f.eks. med blødt tøj, der er rart at have på. Som mor må man huske på, at den lille jo ikke bare kan rette på sit tøj ligesom voksne kan, hvis noget gnaver, kradser eller irriterer, og at barnet inde i maven på mor har været vant til at ligge rart og blødt. Barnet oplever det derfor ikke nødvendigvis som en fornøjelse at have tætsiddende cowboybukser på, hvorimod en rummelig sparkedragt i fleece eller blødt bomuld er i høj kurs. Her er der plads til at møve rundt, som man nu gør, når man lige er kommet til verden. hos MamaMilla finder du alt, hvad baby har brug for, både når det gælder tøj og andre fornødenheder. 

Det vigtigste, man kan give sin lille nye baby, er dog kærlighed. Masser af kærlighed. Nærhed, kærlige berøringer og øjenkontakt er helt essentielt for det lille barn, som har brug for at føle tryghed og samhørighed med forældrene. Også søskende kan give nærhed og kærlighed til lillebror eller lillesøster og tilmed have stor fornøjelse af samværet. 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.