Betal med BOKU betting

Boku er en betalingsteknik, der lader dig fylde din casino spil konto op med din telefon. Virksomheden blev grundlagt i 2009 af Ron Hirson, Mark Britto og Rich Ringewald og har allerede mere end 1,4 milliarder brugere.

Nu er spørgsmålet, hvorfor er Boku blevet så succesrig?

Ligesom Skrill og PayPal, beskytter Boku dig mod at skulle sende personlige bankoplysninger til din bookmaker.

Det, der gør de normale e-tegnebøger og Boku forskellige, er, at Boku betaler spillerne via deres månedlige mobilregning eller som kredit i stedet for at udbetale pengene til bankkontoen. Det gør derfor systemet oplagt til lande hvor det ikke er almindeligt at have en bankkonto.

Fordele ved Boku -væddemål

Der er flere store fordele ved at bruge Boku til betting

  • Det er helt gratis
  • Det koster ikke noget at oprette en konto hos Boku eller bruge deres løsninger. De pålægger aldrig transaktionsgebyrer.
  • Ingen registrering er påkrævet.
  • Du skal blot opgave dit telefonnummer.
  • Dine personlige oplysninger forbliver personlige.
  • Der er ingen mulighed for, at dine bankoplysninger nogensinde kan bruges og stjæles. Ved du hvorfor? Fordi du ikke behøver at dele nogen af ​​detaljerne med Boku bettingwebstedet, ud over dit mobilnummer.

E-tegnebøger

E-tegnebøger som Skrill, PayPal, NETELLER og Trustly er steget bemærkelsesværdigt de seneste år. Disse betalingsapplikationer giver spillerne ro i sindet, når de foretager kontantløse onlinetransaktioner, samtidig med at de er enkle at bruge.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.