Tag på tur med dine kolleger og hold bedre møder

Hvis du gerne vil have, at dig og dine kolleger bliver rystet bedre sammen, er det en god idé at tage på en tur uden for arbejdet. Hvis folk føler sig bedre tilpas i gruppen, vil I nemlig også opleve at få et mere effektivt team.

De gode møder

Undersøgelser har vist, at hvis man holder et møde, hvor alle får nogenlunde ligemeget taletid, og man måske endda slutter af med lidt hyggesnak, vil effektiviteten være højere, end hvis man kørte mødet efter en fuldstændig stram plan.

Dette lyder ulogisk, men det skyldes, at der på den måde bliver mere plads til kreativitet. Desuden kan det være lettere at opdage og indrømme fejl, hvis rammerne er mere afslappede.

Lær hinanden at kende

Vil man holde disse mere afslappede møder, kan det være en rigtig god idé at lære hinanden bedre at kende. Også uden for arbejdspladsen. En tur til Malaga, kan være virkelig fed, men langt mindre kan også gøre det.

En god aktivitet kan for eksempel blot være at tage ud at spise på en restaurant eller at drikke en kop kaffe efter arbejde. Hvis alle har det bedre på arbejdspladsen, bliver det nemlig også rarere at gå på arbejde.