Hvordan er din letteste vej på arbejde?

Hvis du skal have en god arbejdsdag, er det vigtigt, at du starter ud på en god måde. Dette betyder, at du skal finde en rar måde at transportere dig selv på arbejde.

At køre i bil

At køre i bil på arbejde, kan være belejligt. Det kræver ikke meget af dig, og du kan komme lige præcis derhen, hvor du har lyst til. Ikke desto mindre skal du have fuldstændig styr på dit kørekort, og en bil, som du kan køre i.

Skal du købe din egen bil, er der mange ting, som du skal tænke på. Har du for eksempel styr på sommer- og vinterdæk, vægtafgift og vejhjælp, hvis der skulle ske et uheld?

Den simple løsning

Vil du gerne slippe for det besvær, som du kan opleve med en bil, kan du med fordel tage cyklen. Dette kræver dog, at du er klar på en frisk morgentur, og at du ikke bor for langt væk fra dit arbejde.

Check ind – check ud

Orker du hverken at tage bilen eller cyklen, kan du overlade ansvaret for transporten til toge og busser. I de fleste byer kan man let komme rundt med offentlig transport. Her kan du trygt læne dig tilbage og forberede dig mentalt på arbejdsdagen.