Invester bæredygtigt – nu!

Hvis du lige nu ligger planer for, at din virksomhed skal til at investere, kan der være store fordele ved at se dig om efter en bæredygtig investeringsmulighed. Det vil ikke kun bedre virksomhedens omtale, det vil også øge kvaliteten af vores alle sammens fremtid.

Invester i NGO’er
Hvis du gerne vil investere noget af virksomhedshedens formue, kan du med fordel smide nogle penge i én af verdens mange NGO’er. Vi har brug for nødhjælpsorganisationerne. Det ser vi bevis for hver eneste gang klimaforandringerne viser sig i eksempelvis naturkatastrofer. Vælg en NGO, der passer ind i jeres CRS-strategi.

Invester i bæredygtigt interior
Bor din virksomhed i bæredygtige lokaler? Måske ikke, men måske kan du selv gøre meget for, at det, der befinder sig indenfor de fire vægge er bæredygtigt. Invester i bæredygtige møbler, affaldssortering, kantineordninger, i luftrensere og i løsninger, der gør jeres daglige kontortid lidt grønnere.

Invester i Bitcoin
Ser du gerne at formuen vokser, så bør du måske overveje om virksomheden skal investere i Bitcoin. Lige nu mærker kryptovalutaen fremgang og selvom det kræver nogle ressourcer at opretholde det digitale børsmarked, kræver det langt flere ressourcer at bevare den klassiske møntfod. Generelt er alt, der er digitalt langt mere grønt, end hvad, der er analog – noget du bestemt kan tage med i din virksomhed.