Hvilke firmagaver giver din virksomhed til jul?

Julen nærmer sig med hastige skridt. Det betyder at virksomheder landet over, er i gang med at forberede den årlige julefrokost, ferieplanlægning og medarbejdernes julegaver. Sidstnævnte er der kommet mere og mere fokus på. Vi giver din virksomhed en håndfuld gode råd til de bedste firmajulegaver.

Der skal mere fokus på firmagaver. De skal være alsidige, så de kan tilfredsstille en bred vifte af forskellige medarbejdere. De skal være billige for virksomheden, uden at gå for meget på kompromis med kvaliteten og de skal helst også læne sig op ad noget bæredygtigt.

Hvis din virksomhed endnu ikke har planlagt årets firmajulegaver, får I her nogle gode idéer:

Vælg noget bæredygtigt
Det bedste for din virksomhed, både i forhold til ry men også i forhold til jeres samvittighed, vil være at vælge noget, der enten er produceret bæredygtigt, eller noget, der kan hjælpe din medarbejder til at leve mere bæredygtigt.

Vælg noget overraskende
Hos mange virksomheder går firmagaverne lidt igen år efter år. Det resulterer i en medarbejderkultur, hvor ingen rigtig ser frem til den årlige julegave. Overrask dine medarbejdere og vælg noget, som de ikke lige havde regnet med.

Adskil herre- og damegaver
Der er ingen skam i at vælge noget forskelligt til de kvindelige og mandlige medarbejdere. For at undgå at få ry for at være kønsdiskriminerende, kan du overveje om medarbejderne skal tilmelde sig til gaveræset og der vælge, om de ønsker en “herregave” eller “damegave.” Eksempelvis kunne I vælge noget køkkenudstyr til kvinderne og et herresmykke til mændene. På siden her, kan du finde masser af inspiration til eksempelvis herreringe.

Vælg en brugerbestemt løsning
Har du og din virksomhed ikke afsat tid nok til at gå i dybden med årets firmajulegaver, kan I vælge en løsning, hvor medarbejderne får adgang til et hav af forskellige gaver, så de selv kan vælge det, som de har brug for. Denne løsning vælges ofte af store virksomheder med mange medarbejdere, da det kan være svært at finde noget, alle bliver lige glade for.