Hvordan skaber du god stemning på kontoret i december?

Der er endnu nogle måneder til december. Ikke desto mindre kan det være en god idé nu at tænke over, hvad du skal gøre for at skabe god julestemning på kontoret.

Skab en afslappende atmosfære

Julen er en stressende tid for rigtig mange mennesker. Der er mange ting, der skal købes, og i julen kan det blive ekstra tydeligt, at man har det svært med sin familie. Derfor er julen ikke altid så idyllisk, som den lyder.

Derfor er det en god idé at gøre kontoret til et frirum, hvor der ikke er noget julepres. Men bare fordi der ikke skal være en stresset stemning på kontoret i december, betyder det jo ikke, at man ikke kan julehygge.

Bedre relationer mellem medarbejderne

Hvis du gerne vil have bedre relationer til din kollegaer, elle du gerne vil have, at dine medarbejdere har bedre relationer til dig og hinanden, er julen en god mulighed for at bringe folk tættere sammen.

Det kan man for eksempel gøre med julekonkurrencer og oppyntning. Er der god stemning på kontoret, arbejder man nemlig også bedre. Føler folk sig trygge, er der større chance for, at de tør at byde ind med forslag og gøre opmærksom på problemer, når de ser dem.