Hvordan er du en god medarbejder, hvis hjemmefronten sejler?

Hvis det føles som om, at alt går galt derhjemme, kan det være svært at være en god medarbejder. Selvom vi helst vil undgå det, kan det være umuligt at lade vær med at lade privatlivet påvirke dit arbejde.

Er alt gået galt?

Er du lige gået fra kærsten? Er dit barn blevet syg? Eller har du været tvunget til at tage et lån med hurtig udbetaling? Der kan være tusind begivenheder, som får det til at føles som om, at privatlivet hænger i laser.

Dette er meget menneskeligt, og det er svært at gå igennem et helt liv uden at have perioder som disse. Ikke desto mindre er det vigtigt, at du får taget hånd om problemerne på en god måde.

Snak med dem på arbejdet

Er du kommet ud for en uheldig begivenhed, er det vigtigt, at du snakker med dine kollegaer og din chef. Det kan være, at du har brug for nogle fridage, eller at du blot virker en smule mere fraværende, end du plejer.

Hvis ikke du føler, at du kan arbejde på fuld styrke, bør du fortælle din arbejdsplads dette. Det kan gøre det lettere for dig selv at acceptere, at du skal bruge lidt tid for at komme ovenpå igen.