Er du god til at holde fri?

De seneste år er der blevet sat fokus på, at det er nødvendigt at holde fri, hvis man vil fungere godt på arbejdet. Hjernen har brug for pauser, hvis du skal være den bedste medarbejder eller chef muligt.

Giv hjernen en pause

Når du holder fri, er det vigtigt, at du giver hjernen tid til at holde en pause. I dag kan man nemlig hurtigt komme til at tage pausen fra sin hjerne. Dette hænger blandt andet sammen med brugen af gadgets.

Rigtig mange mennesker bruger meget af deres tid på deres mobiltelefon. Hvis du vil holde en god pause, er dette en rigtig dårlig idé. På telefonen er der nemlig så mange ting, din hjerne skal forholde sig til, at den slet ikke får den nødvendige pause.

Start til en fritidsaktivitet

Hvis du gerne vil give din hjerne en god pause fra arbejde og stress, er det en god idé at dyrke sport. Det er sandsynligvis lettest for dig at få dyrket sport, hvis du starter til en fritidsaktivitet.

Måske har du en fritidsaktivitet, som du gik til, da du var yngre, som du gerne vil tage op igen. Eller måske vil du starte på noget helt nyt. Læs mere om springgymnastik her.