Find midlerne til de hurtige forbedringer

Du vil helt sikkert det bedste for din virksomhed og dens medarbejdere. Du går højt op i, hvilket rygte din virksomhed har og vil gerne være sikker på, at den sender et positivt budskab. Men det kan være meget at skulle holde styr på og finde midler til.

Gør dine ansatte glade

Det er vigtigt, at de ansatte i virksomheden trives. Glade medarbejdere fører til langt bedre og mere effektivt arbejde, og arbejdsglæden har rigtig meget at sige om de ansattes generelle mentale helbred.

Sørg derfor for at omgivelserne og betingelserne er fair og behagelige. Det kan betale sig at investere i gode stole, pynt til kontoret og nemme systemer, der gør arbejdet mere behageligt. Heldigvis behøver det ikke at koste en bondegård at lave små forbedringer, og med f.eks. et SMS lån kan du nemt og hurtigt låne penge, hvis der ikke er så meget luft i årsbudgettet.

Tænk på miljøet

Hvor bæredygtig er din virksomhed? Det er noget flere og flere virksomhedsejere er begyndt at tænke på. En miljøbevidst virksomhed scorer højt blandt kunderne, og det giver også en generel god følelse at vide, at man reducerer sit klimaaftryk. Virksomheder med dårlig ry inden for klima har en stor risiko for at blive boykottet af kunder, så det er en god ting at overveje og bruge til at markedsføre sig på.

Dette kan igen også være et stort plus for mange medarbejdere, der måske selv går højt op at være klimabevidste derhjemme, og som nu også kan følge den livsstil på arbejdspladsen.

Sæt samfundsansvaret i fokus

Overvej hvordan din virksomhed påvirker samfundet og om der er måder, dette kan forbedres. Igen er det et stærkt punkt at markedsføre sig på som virksomhed, da virksomhedens etik og budskab er enormt vigtigt i kundernes øjne.

At være opmærksom på sit samfundsansvar inkluderer bandt andet, at man stiller krav til sine leverandører. Det kan blandt andet være, at de skal overholde menneskerettigheder og arbejdstagerrettigheder. Hvis det ikke er muligt at få jeres leverandører til at samarbejde om dette, kan det være nødvendigt at finde andre. Dette kan godt blive dyrere, men kan betale sig i længden. Overvej et lån, hvis midlerne er pressede.