Er du også træt af de høje priser på bøger? – Prøv lydbøger

Er du, ligesom mange andre, træt af de høje priser på fysiske bøger? Så skulle du overveje et abonnement til en platform der sælger lydbøger. Disse sites har hundredvis af bøger som du kan få adgang til for et fast beløb hver måned. Udover dette, så har platformene som regel en prøveperiode, hvor du kan få gratis lydbøger og afprøve deres online bibliotek før du bestemmer dig for om du vil beholde abonnementet.  

De mange fordele 

Det er ikke kun muligheden for gratis litteratur og et stort udvalg for en lille pris, der er godt ved et sådant abonnement. Der er mange andre fordele, såsom at: 

  • Du sparer penge på hver enkelte bog, eftersom du kun betaler det faste beløb om måneden.  
  • Du får adgang til et langt større udvalg af bøger end hvad en almindelig boghandel ville kunne indeholde. 
  • Du hjælper naturen, da du ikke støtter den enorme brug af papir, som er forbundet men trykningen af en fysisk bog.  
  • Du kan lytte til bøgerne, mens du foretager dig andet, og kan derfor opleve dem uden at skulle sætte alt andet på pause.  

Et hav af emner venter på dig 

I forlængelse af det store udvalg af bøger, får du også adgang til en bred vifte af emner. Hvis du er en person som elsker at udforske nye ideer og synsvinkler, men ikke har pladsen eller pengepungen til at købe alle de individuelle bøger du falder over, så kan denne løsning være en for dig.  

Du får adgang til alle de traditionelle fiktionsgenrer, som gyser, sci-fi, romantik, osv. Men du kan nu også nemmere udforske bøger der omhandler politik, historie, business, økonomi, mm. Og hvis du finder ud af at nogle af bøgerne ikke lige er din smag, så skal du ikke ærgre dig over at have brugt penge på dem. Så går du bare videre til den næste! 

Pladsen dukker op igen 

Udover at du sparer penge, så kan du også spare pladsen. Fysiske bøger kan pynte i et hjem, men hvad gør man hvis der ikke er plads til den voksende samling? Når du bruger lydbøger, skal du ikke længere tænke på om der er plads i dit hjem.

Dette er en yderligere fordel, da du ikke skal være bange for om dine bøger bliver skadet og derved bliver ulæselige. De er altid med dig og lægger klar til når du skal bruge dem.

Alt dette kan blive dit 

Hvis du vil give din bogsamling et pift i både størrelse og omfang, og alle disse fordele lyder som noget for dig, så begynd din prøveperiode i dag. Forbedre din læseoplevelse og få adgang til alle de gratis lydbøger du kunne tænke dig.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.