Tag ansvar for din virksomheds grønne omstilling med kryptovaluta

En ofte overset faktor i miljøforurening er kontanter. Så længe der findes kontanter i samfundet, kræver det en kontinuerlig produktion af både mønter og sedler. Hvis du som virksomhed gerne vil tage ansvar for den grønne omstilling, kan du vælge at investere noget af jeres overskud i kryptovaluta.

Når du vælger at investere i kryptovaluta, tror du nemlig på en kontantløst fremtid. Det betyder også en fremtid, hvor der ikke skal anvendes ressourcer til at fremstille pengesedler og mønter. Hvis du gerne vil investere i kryptovaluta, skal du bruge en sikker og pålidelig handelsplatform som Coinbase.

Hvad er Coinbase?

I modsætningen til andre kryptovaluta-børser minder Coinbase mere om en bank. Derfor er børsen også én af de mest populære børser på markedet, når der skal handles med kryptovaluta. I alt er der 4 millioner globale brugere på handelsplatformen. 

Coinbases store succes skyldes til dels, at handelsplatformen på mange måder minder om en bank. Derudover er platformen også særdeles brugervenlig. Til sammen gør det brugerne langt mere trygge ved at anvende platformen. Særligt nybegyndere. 

Flere fordele ved Coinbase

Coinbase er også en af de få børser, hvor det er nemmest for dig at købe kryptovaluta med konventionel valuta. Det vil altså sige, at du kan købe kryptovaluta direkte fra din egen bankkonto eller med dit eget kreditkort. Andre børser kræver, at du allerede har købt kryptovaluta. Derfor er det ofte langt nemmere at anvende Coinbase som handelsplatform.

Derudover opererer børsen også med meget gennemskuelige gebyrer. På andre børser og platforme kan det være vanskeligt at gennemskue, hvor mange gebyrer du skal betale. På Coinbase bliver der dog opereret med et fast, lavt gebyr. Det gør det langt nemmere for brugerne.

Historien bag børsen

Coinbase blev grundlagt i år 2012 af Brian Armstrong og Fred Ehrsam. Projektet blev især støttet af flere forskellige banker. I år 2014 udvidede de virksomheden ved at skabe Global Digital Assset Exchange. Udvidelsen har gjort det muligt for brugerne at handle med større beløb end tidligere. Muligheden for at handle med store beløb, har naturligvis også bidraget til børsens store succes.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.