Din hjerne har brug for ferie!

For at være en god medarbejder, er det vigtigt, at du husker at holde ferie. Får din hjerne ikke de pauser, som den har brug for, kan det betyde, at du ikke træffer de rigtige beslutninger.

Hold dine pauser

Du skal holde flere pauser, end du tror. Efter 25 minutters arbejde, er det faktisk anbefalet, at man holder en kort pause. Sommetider kan det dog være nødvendigt med en længere pause.

Denne lange pause kan du få på en ferie. Dette kræver dog, at du sørger for at lægge din telefon og computer fra dig. På din ferie skal din hjerne have ro. Derfor bør du ikke svare på mails og opkald fra arbejdet.

En ferie med hele familien

Skal du holde ferie, er det oplagt at holde den samme med familien. På en ferie har I nemlig så meget tid, som I har lyst til, til at være sammen. Har du ikke penge nok til den rejse, som du ønsker at foretage, kan du optage et Simbo lån.

Der findes mange forskellige typer af lån. Leder du efter et hurtigt lån, kan du med fordel optage et SMSlån. Inden du optager et lån, er det dog klart, at du bør være sikker på, at du kan betale lånet tilbage.