Hvordan har din kollega det?

CSR går blandt andet ud på, at der skal være gode arbejdsforhold internt. Vil du sikre dig, at dine kollegaer og medarbejdere trives, kan det derfor godt betale sig at spørge, hvordan de har det.

Problemer på arbejdspladsen

Spørger man ikke ind til sine kollegaer, kan der være mange problemer, som man ikke opdager. Disse problemer kan være nogle, som eksisterer på arbejdspladsen.

Det kan for eksempel være, at din kollega ikke trives blandt de andre, eller at din kollega ikke er glad for de arbejdsopgaver, som han eller hun løser. Det kan ligeledes være, at din kollega har brug for flere pauser i løbet af dagen.

Problemer i privaten

Problemerne kan naturligvis lige så godt have rod i privatlivet. Det kan være, at din kollega har optaget billige lån i weekenden. Billige lån kan være en mulighed, hvis man er i økonomisk knibe, men man bør huske at tænke sig grundigt om, før man optager et lån. Læs mere på billiglån.

Det er let at hive problemerne fra privatlivet med på arbejdet, og derfor er det en god idé at spørge ind til, om der er noget, du kan gøre for at problemerne letter. Det kan for eksempel være, at en kop kaffe efter arbejde var på sin plads.