Pas på dig selv på arbejdspladsen

Er du typen, der går op i CSR, betyder det sikkert, at du også går meget op i dit arbejde. Det kan være, at du er typen, der sikrer dig, at alle går hjem fra kontoret i ordentlig tid, men husker du at tage dig af dig selv?

Lad det ikke gå ud over dig selv

CSR går blandt andet ud på at sikre gode medarbejderforhold. Dette gælder alverdens forskellige punkter. Det kan være, at du sikrer dig, at medarbejderne ikke arbejder for meget, så de har tid til at slappe af.

Oftest ender det med, at den person, der forsøger at sørge for, at alle andre har det godt på arbejdspladsen, ikke selv stortrives. Du har sikkert et godt forhold til de andre medarbejdere, men husker du på, at du heller ikke selv bør bruge for meget tid på kontoret?

Konsekvenser for familien

Det er klart, at hvis du bruger de fleste vågne timer på kontoret, har du ikke lige så meget tid til din familie. Dette kan blandt andet blive et problem i julen. Ser du dig selv komme bagud  med julegaveindkøbet, så frygt ikke, du kan både optage lån på helligdage, og er ugen slut, så lån penge i weekenden.