Derfor skal din virksomhed bruge miljøvenlig emballage

Virksomheder har socialt ansvar – det er det der kaldes for CSR, Corporate Social Responsibility, og det er ofte en del af seriøse virksomheders strategi og formelt nedfældet.

Hvis du har en virksomhed der handler med andre, det gør de fleste virksomheder trods alt, og med i det sender varer ud til kunder, så er der en del at hente på både miljø-kontoen og den økonomiske side, hvis du vælger at sende varer ud i miljøvenlig emballage.

Først og fremmest handler det om at begrænse mængden der bruges, det er den ene måde at gøre det på, men varerne skal stadig pakkes ind, og hvad gør man så? Jamen det, du gør, er at vælge emballage, der er lavet af genbrugsmateriale.

Vælg en partner der har erfaring med både optimering og begrænsning af mængderne

Albe Emballage A/S er en partner der kan tilbyde jeres virksomhed mindre ressourceforbrug, og det inden for flere forskellige slags emballage – på plastsiden kan tilbydes affaldssække, afdækningsfolie, pallehætter og topfolie der kommer i det materiale der kaldes regenerat, som dækker over genanvendt plast.

Hvad angår papir og pap, så laves det i 100% af genbrugspapir, men i og med at papirfibrene med tiden slides, så vil der med tiden skulle tilsættes nyt papir for at få det til at hænge sammen.

Hvis papir og emballage ikke skal eller kan genanvendes, så er det en god idé at bruge det til at fremstille varme af, ved at brænde det af, på den måde går det ikke til spilde selv om det afskaffes.

Den nemme løsning til at vise samfundsansvar

Hvis du driver virksomhed der bruger meget emballage hver dag, og samtidig gerne vil vise samfundsansvar og tage vare på verden til glæde for fremtidige generationer, så vælg en løsning der både er god for din pengepung og samvittighed, nemlig at vælge genanvendelig emballage.

Faktum er at vi som forbrugere handler mere og mere over nettet, og i virkeligheden både handler med nye og brugte varer, det giver en masse ekstra emballage der for de flestes vedkommende blot skal afskaffes, så selve mængderne af emballage er kraftigt stigende – hvilket kræver at selve emballagen ikke skader miljøet, eller i det mindste er langt mindre skadeligt end traditionelt produceret materiale.

Naturligvis kræver det at både virksomheder og kunder viser velvilje for at kunne få det til at fungere, det handler om at lave en form for cyklisk proces hvor emballagen genanvendes.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.