Brug miljøvenligt garn i produktionen og styrk virksomhedens CSR

Miljøet og klimaet fylder utroligt meget i verdensdebatten – og det gør den for en grund. Vi kan ikke forsætte vores forbrug, som vi gør lige nu uden at ødelægge vores alle sammens planet. Vi bliver derfor alle nødt til at tage ansvar for at kunne skabe en bedre verden.

Miljøvenlig produktion

Er du derfor med til at drive produktionen i en virksomhed, er der flere ting, du kan gøre for at gøre produktionen mære bæredygtig. Først og fremmest findes der utroligt mange bæredygtige produkter, som det vil give god mening at bruge i produktionen. F.eks. kan man få billige drops garn fra Yarno.dk som samtidigt er bæredygtige og gode for miljøet. Det behøver derfor ikke at være dyrt at omlægge produktion til miljørigtige produkter. Der er derudover mange faktorer langs processen i produktionen, som kan ændres lidt på for at gøre produktionen mere bæredygtig. F.eks. kunne maskinerne være drevet af el, der kunne være solceller på taget eller jeres emballage kunne være af genbrugsplast.

Styr virksomhedens CSR

Miljøvenlighed og bæredygtighed behøver dog ikke kun at være godt for verdenen. Det er nemlig også godt for din virksomheds CSR. CSR står for corporate social responsibility, og dette er et begreb, der bruges om virksomheder, der agerer forsvarligt i samfundet. Det betyder derfor, at virksomheden tager ansvar for miljøet, for de mennesker der arbejder i virksomheden, og for de produkter de skaber. Det er derfor meget positivt, når virksomheden gør meget for omverden, og dette kan man derfor også bruge, når man fortæller kunderne om virksomheden. Kunderne vil gerne høre om, hvad virksomheden gør for samfundet, og en styrket CSR kan derfor betyde at flere får et positivt syn på virksomheden.

Vær med til at gøre verden til et bedre sted

Når man som virksomhed tænker på miljøet, er man med til at skubbe verdenen i den rigtige retning. Det er derfor vigtigt, at man som virksomhed er forgænger og viser både andre virksomheder og privatpersoner, hvordan det skal gøres. Vores klima er et fælles projekt, og vi bliver derfor alle nødt til at gøre noget for at gøre verden lidt grønnere. Dog er det også virksomhederne og deres produktion, som står for en stor del af CO2-udslippet, og det er derfor utroligt vigtigt, at de finder nye måder at producere på. Virksomheder der ikke tænker på miljøet, kommer ikke til at være virksomheder i fremtiden. Bæredygtighed er derfor også en overlevelsesstrategi og en strategi, der er absolut nødvendig for forsat at kunne være en spiller på det fremtidige marked.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.