3 gode råd til indretning af mindre rum

Hvis du bor i en bolig af mindre størrelse, eller har mindre rum i boligen som du gerne vil gøre hyggelige, så får du her nogle gode tips. Når rummene er små i størrelse, så gælder det om at få mest muligt ud af pladsen og samtidigt får rummet til at virke større. Læs med her.

Når et rum er af mindre størrelse, så er det en god ide at sørge for, at der er masser af lys. Derved er det en god idé at vælge lyse farver i forhold til inventar, gardiner, vægge og lignende. Gør indretningen enkelt med passende interiør, uden at det bliver for meget.

Her kan du blandt andet finde masser af inspiration på interiortrends.dk, hvor du også kan sammenligne priser og anmeldelser på både dekoration, belysning, møbler og meget mere.

 

Optimer pladsen i rummene

Når man har minimal plads, så gælder det virkelig om at være kreativt. Her kan det være en fordel at benytte pladsen op til loftet. Det betyder f.eks. ved brug af hylder, hvor du har mulighed for at placere diverse ting.

Hvis der er plads under sofaen eller sengen, så kan de såkaldte ’bedrollers’ også bruges som effektiv opbevaring, for at spare plads. Bedrollers, er kasser som ofte er brede og har hjul, men som passer perfekt under senge blandt andet.

Et andet godt tip til at få de små rum i boligen til at synes større, er selvfølgelig også den rette belysning. Hvis man bor i en etværelses lejlighed og savner at have soveværelse og stue adskilt, så kan man anskaffe sig en rum deler, eller et slags gardin. På den måde, kan det virke som om det faktisk er to rum i stedet for et.

Selvom boligen er lille, kan den stadig have masser af potentiale. Det handler blot om at indrette optimalt og at udnytte pladsen bedst muligt.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.