10 tips til at tjene penge på frugt og bær

1. Dyrk din egen frugt og dine egne bær. På den måde kan du være sikker på kvaliteten af produkterne og sælge dem til en god pris.

2. Pluk dine frugter og bær, når de er mest modne. Det sikrer, at de er fulde af smag og næringsstoffer og dermed mere værdifulde.

3. Sælg dine frugter og bær direkte til forbrugerne, enten via landbrugsmarkeder eller en leveringstjeneste til hjemmet. Det giver dig mulighed for at få den bedste pris for dine produkter.

4. Deltag i en CSA-ordning (Community Supported Agriculture), som giver offentligheden mulighed for at købe produkter direkte fra landmænd. Dette kan være en god måde at opbygge en fast kundekreds på.

5. Brug de sociale medier til at fremme din frugt og dine bær. Opret en Twitter-konto, og del billeder og oplysninger om det, du sælger.

6. Gør brug af teknologien til at sælge din frugt og dine bær. Opret et websted eller en onlinebutik, eller brug apps som Fruugo, der giver folk mulighed for at bestille produkter direkte fra landmænd.

7. Bliv involveret i lokale fødevareinitiativer. Det kan hjælpe dig med at møde nye kunder og sælge din frugt og dine bær til en højere pris.

8. Tilbyd produkter med merværdi fremstillet af dine frugter og bær, f.eks. syltetøj, chutney eller bagværk. Det kan hjælpe dig med at øge din indkomst.

9. Udnyt sæsonbestemtheden til din fordel. Sælg sæsonbestemte frugter og grøntsager, når de er mest efterspurgte og opnå en højere pris.

10. Diversificer dine indkomststrømme. Du skal ikke kun satse på én måde at sælge dine frugter og bær på. Brug en blanding af forskellige metoder for at nå ud til flere kunder og maksimere din indtjening. Du kan også bruge dine frugter og bær til fx at lave juice eller brombærtærte.

Sådan laver du din egen stand med saftevand

1. Find en opskrift på limonade på nettet eller i en kogebog.

2. Køb de nødvendige ingredienser, herunder citroner, sukker, vand og is.

3. Opstil din stand i et travlt område, f.eks. i nærheden af en park eller foran en butik.

4. Fremme din limonade-stand med flyers eller mund-til-mund-på-mund-på-måling.

5. Tag en rimelig pris for din lemonade.

6. Giv kunderne mulighed for at tilsætte smag til deres drink, f.eks. mynte eller bær.

7. Hold limonadeboden ren og pæn hele dagen.

8. Tilbyde genopfyldning til kunder, der drikker op.

9. Luk ned for limonadeforsyningen sidst på dagen.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.