Den bedste printer til alle arbejdspladser


De fleste virksomheder har behov for printere, selvom verden er blevet mere digitaliseret. Det fysiske medium giver større klarhed, og giver redundans til den digitale løsning. Det sker jo af og til af den digitale version kan blive mistet i et hav af mapper, servere eller filer, ligesom et stykke papir kan blive væk.

Mange virksomheder bruger også den udskrevne version til arkivering, som beskyttelse mod hackerangreb. Hackere er blevet endnu dygtigere i den seneste tid, og store virksomheder og organisationer med vigtig information eller penge på spil vil naturligvis gøre alt for at passe på deres aktiver.

Det ser derfor ud til at papiret bliver her lidt endnu, og derfor gør printeren også. Selvom det er lidt en kliché at have problemer med printeren, så skyldes dette højst sandsynligt at mange har et dårligt setup. Det kan ende med at koste en virksomhed dyrt, når printeren laver fejl der forårsager forsinkelser eller misforståelser.

Går I og har problemer med jeres printer, kan det være en god idé at kigge efter en ny løsning. Dårlige printere er nemlig en større tidsrøver end mange indser. Inden du køber en ny printer, kan du tage et kig på forbrugerrådet Taenks guide, til hvad du skal vide inden du køber printer. Du kan også læse videre og blive endnu klogere på hvor du får den bedste printer til din arbejdsplads, så du aldrig skal have printerproblemer igen. Der er nemlig masser af hjælp at hente hos professionelle der kender udstyret og markedet ud og ind.

Til alle behov

Selvom det er de færreste virksomheder der har de samme printer behov, så er der en løsning til alle. HP kan nemlig hjælpe alle med en bedre printerløsning, med deres brede produktudvalg. Sidder du for eksempel som grafiker eller designer, har du sandsynligvis behov for at lave testprøver. Forskellen mellem fysiske farver og digitale farver vil altid variere, og derfor er det vigtigt at have en printer der kan printe et eksempel der er så tæt på det resultat du ønsker som muligt. Er I mange grafikere eller designere ansat, kan HP’s Designjet printer være den bedste løsning for jer.

Hvis du derimod arbejder et sted hvor der skal printes større dokumenter, eller mange forskellige dokumenter, er det vigtigt at din printer kan følge med. Det er typisk dokumenter med masser af tekst der blot skal printes i sort og hvid. Derfor har du ikke behov for knivskarp kvalitet, men prioriterer sandsynligvis at du kan få adgang til dine dokumenter hurtigst muligt. Hertil er HP’s Laserjet 400, 500 og 600 model et godt valg.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.