Taler I om Bitcoin på arbejdspladsen?

ANNONCE

Nogle arbejdspladser taler om løst og fast. Andre holder tæt med alt hvad der foregår i privaten. I nogle virksomheder taler man åbent om lønforskelle. Andre steder holder man sig til at diskutere fritidsinteresser. Og i nogle virksomheder deler man eksempelvis investeringserfaringer.

Inspiration og udvikling
Et sundt arbejdsmiljø med en åben dialog kan være med til at inspirere og udvikle medarbejderne indenfor et felt, der ikke nødvendigvis har noget med den pågældende arbejdsplads at gøre. Den kreative designer kan sagtens interessere sig for markedsføringstendenser, ligesom at sælgeren kan have et ønske om at blive klogere på hvordan man starter sin egen virksomhed. For knap ti år siden opstod en almen interesse i investering og det har fyldt mere og mere blandt medarbejdere i forskellige virksomheder.

Samtaleemner, der bringer folk sammen
Tilbage i 2017 faldt mange snakke på kryptovalutaerne. Den digitale møntfod var på alles læber og det var et emne, der var delte holdninger til. Men det var også et emne, der kunne starte samtaler i kaffepausen, henover frokostpausen eller i mødelokalet før direktøren mødte op. Det var et emne, der fik folk til at diskutere og samle sig, og netop en sådan fælles interesse kan være gavnlig for arbejdsmiljøet.

Gør noget ud af medarbejdernes interesser
Taler I om Bitcoin på arbejdspladsen? I så fald, kan det være en idé at sætte lidt ekstra fokus på og engagere sig i det virtuelle betalingssystem. Måske har medarbejderne interesse i et lyn-kursus i investering, måske er der mulighed for at dele informationsmateriale i afdelingens interne netværk. Som leder kan du få meget ud af at vise, at du går op i dine medarbejderes interesser.

Du kan finde mere information om Bitcoin her.