Slap af når du har fri

Skal du være effektiv på din arbejdsplads, er det vigtigt, at du husker at give din hjerne pauser. Dette gælder i løbet af arbejdsdagen, men også når du kommer hjem i dit eget hus.

En god sofa

Vil du gerne have et dejligt sted, hvor du kan slappe af, kan det godt betale sig at købe en god sofa. Sofaer kan være dyre, og derfor kan det være nødvendigt at låne penge til dette køb. Find her nye SMS lån.

Ikke desto mindre er sofaen ikke et dårligt køb. Du kan nemlig få mange gode timers afslapning ud af din sofa over årene. Har du købt en sofa, er spørgsmålet så, hvad du skal lave i denne.

God underholdning

Bruger du hele dagen på dit arbejde foran en skærm, er det en god idé at pakke skærmene væk, når du endelig har fri. Skal du have god underholdning uden en skærm, kan du for eksempel læse en bog. At læse en gammeldags bog er nemlig god træning for hjernen.

Du kan også vælge at starte et kreativt projekt eller løse opgaver på papir som for eksempel sudoku. Synker du først ned i sofaens bløde puder, er det garanteret dejligt svært for dig at komme op igen.