Du behøver ikke at være perfekt

Er du typen, der er opmærksom på CSR på din arbejdsplads, kan det virke som om, at du er fyldt med overskud, og har styr på dine ting. Men dette betyder ikke, at du ikke kan have problemer i privatlivet.

Sænk dine forventninger til dig selv

Har du høje forventninger til dig selv, kan det gøre, at du føler dig presset. Dette kan være en ekstremt ubehagelig følelse, og derfor kan det i de fleste tilfælde være smartere, at skrue forventningerne til dig selv ned.

Bare fordi du har et fast arbejde, kan du for eksempel stadig komme ud for at skulle betale mange uforudsete udgifter i træk. Dette kan gøre, at du bliver nødt til at tage SMS lån. Lån penge i weekenden, men naturligvis kun, hvis du kan betale pengene tilbage.

Drop glansbilledet

Det kan  være fristende at lades som om, at alt er i den skønneste orden, når du kommer tilbage på arbejdspladsen, men dette skal du passe på med. Dette er nemlig med til at opretholde et glansbillede, som kan gøre det svært at vise sine følelser.

Du behøver ikke at krænge alle dine følelser ud på kontoret, da arbejdspladsen gerne må være professionel, men det kan være dejligt at snakke med en fortrolig kollega.