Sådan kan dig og din virksomhed blive bedre for miljøet

Har du en virksomhed? Og vil du gerne have, at den bliver bedre mod miljøet, så vi alle kan gå en bedre fremtid i møde? Så er du kommet til den rette artikel. Her får du nemlig nogle gode ideer til, hvordan du nemmere kan gøre dig og din virksomhed bedre for miljøet. Dette gør du for eksempel igennem CSR (Corporate Social Responsibility). Læs med!

Brug en miljøvenlig emballage

Det første step du kan tage mod en mere miljøvenlig virksomhed er at finde en emballage, som er god for miljøet. Det kan man gøre på mange forskellige måder, og ofte handler det mest af alt om at finde en emballage, som passer godt til virksomheden og til miljøet. Hvis du serverer madvarer, kan du for eksempel bruge en madgodkendt emballage i pap i stedet for en i plast. Og hvis du sælger varer på nettet, kan det være en god ide at finde en papemballage, som er genbrugt.

Gør transporten miljøvenlig

Det andet sted du kan tage mod en mere miljøvenlig virksomhed er at gøre din transport mere miljøvenlig. Det kan du for eksempel gøre ved at tage cykel på arbejde i stedet for bilen. Eller du kan sørge for at den transport dine leverandører bliver mere miljøvenlig. Her handler det især om at finde kreative løsninger, som kan gøre transporten rundt omkring i din virksomhed bedre for miljøet.

Outsource det, du ikke er så god til

Det tredje step du kan tage mod en mere miljøvenlig virksomhed er, kun at gøre de ting, du er god til. På den måde kan du optimere på de ting, du er god til. Dette er især godt til dig, som har en lille virksomhed, og som derfor skal varetage alle rollerne. Her kan du så få nogle andre til at tage sig af regnskaberne og bogholderiet. Klik her. Så finder du en bogholder, som kan gøre det hårde arbejde for dig, så du kun skal gøre det, der gør dig glad, og som du er god til.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.