Lyt til musik på Spotify

Er du glad for at lytte til musik, men har du endnu ikke prøvet at bruge Spotify, kan det måske være en idé at komme i gang med det.

Find den nye flyverdragt til dreng her.

Kan jeg bruge Spotify uden at betale penge?

Ja, du kan faktisk sagtens komme i gang med at bruge Spotify helt gratis og uden at betale penge for det. Der er mange, der vælger at betale penge for at bruge Spotify, men det er muligt for dig at komme i gang med den populære musiktjeneste uden at oprette et premium abonnement, som det hedder. Du har stadig fri adgang til alt musik som gratis bruger, men der er nogle fordele, du låser op for ved at blive premium hos denne tjeneste.

Hvilke fordele får jeg ved premium?

Der er en række fordele, du kan se frem til at få, hvis du vælger at opgradere dit abonnement til premium. For det første kan du glæde dig til at lytte til musik uden reklamer. Har du ikke premium, kommer der reklamer mellem sangene, og det kan være rart at slippe for det. Derudover har du mulighed for at downloade musikken ned på din enhed lokalt, så du kan lytte til det offline. Du kan også afspille alle sange, som du har lyst til. Du kan være låst til en særlig rækkefølge af sangene, hvis du er gratis medlem af Spotify.

Lyt til lige så mange sange du har lyst til

Så hvis du har lyst til at lytte til lige så mange sange, som du har lyst til, er det da bare med at oprette dig hos Spotify i dag. Der er millioner af andre mennesker, der også gør brug af Spotify hver eneste dag, så hvorfor skulle det ikke også være den perfekte løsning for dig, der gerne vil have mulighed for at lytte til alt det musik, du overhovedet orker. Det er meget nemt og brugervenligt at komme i gang med, så du skal ikke være bekymret for, at det er svært at finde rundt i appen, når du prøver den første gang.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.