Lys i mørket med en god elektriker

Hvor mange af os har ikke prøvet desperat at hænge i telefonen med vores mere elektricitetskyndige bekendte der siger ”Tjek om eltavlen ser normal ud”. Og vi tjekker og tjekker, men kan kun konstatere, at den ser fin ud, og at vi ikke ved hvordan en unormal eltavle ser ud.

De fleste af os kan skifte en sikring og kan lure, hvor det går galt, når en sikring springer. Men alt derudover sender de fleste af os på meget dybt vand og med akut brug for en professionel.

Elektriker om dagen – elektriker om natten

Står du også uden strøm en aften, opdager du hurtigt hvor afhængige vi er af strøm. Intet Wi-Fi, ingen mulighed for at lave mad eller en kop kaffe, og stearinlys og din mobil er de eneste lyskilder – og så håber du bare, at strømmen kommer igen inden telefonen dør. 

Mange håndværkere arbejder kun i dagtimerne, hvilket jo sådan set er fair nok. Det er bare ikke rasende brugbart, når du står en mørk aften uden strøm og ikke lige kan vente til klokken syv næste morgen. Derfor er det godt at der findes elektrikere med døgnvagter – blandt andet By Del Elektriker.

En elektriker med døgnåbent kan nemlig hurtigt blive din redning inden maden i køleskabet bliver dårlig – eller endnu værre, din telefon dør.

Forebyg natteroderi med ny eltavle

Forebyggelse er selvfølgelig altid det fornuftige, og idet de fleste strømafbrydelser i hjemmet kan fikses via eltavlen, er det også denne der kan være med til at forebygge problemet. Er du i besiddelse af en gammeldags eltavle med smeltesikringer belaster du nemlig også dine ledninger væsentligt mere.

En nyere eltavle med automatiske sikringer kan afhjælpe dette og kan sørge for, at skaden ikke bliver helt så stor, næste gang det sker. Denne løsning kan en elektriker selvfølgelig også hjælpe med, og måske det er en god idé at kontakte en allerede nu, inden du får brug for døgnvagten.

Vi ved jo godt alle sammen, at man næsten bruger allermest strøm når hele familien er samlet juleaften og bare venter på sværen bliver sprød.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.