Sikkerheden på arbejdspladsen skal være jeres topprioritet

Sikkerhed, sikkerhed, sikkerhed. Sådan skal jeres mantra være. For sikkerheden er det vigtigste i virksomhed. I skal huske at have det rigtige sikkerhedstøj, I skal huske at have retningslinjer og benytte dem og I skal huske at have sikkerhedssystemer, der skræmmer tyven væk.

I første omgang giver det glade arbejdere, at der er styr på sikkerheden. Skader er ikke bare dyrt for virksomheden, det kan også skade den ansatte for resten af livet. Det kan give ar på kroppen og sjælen, som ingen vil eller skal være tjeneste med.

Dernæst er sikkerheden vigtig for økonomien i virksomheden.

Glade, sunde arbejdere

Glade og sunde ansatte får du ved at give en god løn og give dem en god sikkerhed. Det betyder, at der ikke tages ukloge og besynderlige beslutningen på baggrund af de ansattes sikkerhed, blot fordi arbejdsopgaven ikke lige har været for velovervejet fra begyndelsen.

Det er lige så logisk, som at I ikke gider have besøg en Låsesmed Lyngby Valby – det er en ekstra og dyr udgift for jeres virksomhed. Det kunne være undgået, hvis I bare havde tænkt jer om og lagt en plan for arbejdsopgaven.

Derfor skal arbejdsopgaverne altid tænkes med sikkerheden in mente. Udover at det giver mere sikkerhed for de ansatte, vil det også generelt give jeres mere overblik og bedre planlægning.

Når man overvejer og indretter arbejdspladsen efter den sikkerhed, der skal være der, tænker man nemlig over, hvordan arbejdet skal indrammes. Her er det klart, at der kommer optimeringer og andet med ind i jeres overvejelser.

Luk, lås og sæt alarm efter jer

Næste sikkerhedsforanstaltning er, at jeres virksomhed skal være i sikkerhed fra tyve.

Generelt siger man, at det er virkelig svært at holde tyvene ud af boligen eller virksomheden. Hvis de virkelig gerne vil ind, er der ikke altid så meget at gøre. Der kan altid ødelægges en rude og hoppes ind på den måde.

Dog er der stor forskel på, hvad tyvene kan få ud af deres indbrud.

Hvis I altid husker, at alle vinduer og døre skal være låste. Husker at sætte alarmen til. Husker at stille alt værktøj og andet indenfor. Hvis I husker at låse værdifulde ting inde. Hvis I sørger for, at det er så svært som overhovedet muligt at komme ind gennem vinduet o.l., gør I jobbet meget sværere for tyvene.

Her laver man igen nogle retningslinjer. Så de personer, som skal lukke, bare følger disse retningslinjer uden at tænke over dem. Det bliver blot en del af nedlukningsprocessen, når der kaldes til fyraften.

På den måde sikrer I jer, at der altid er så lidt som muligt for at jer at tabe ved, at tyvene skulle komme ind på jeres virksomhed.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.