Inviter dine medarbejdere på middag

Er CSR vigtig for dig, er det klart, at der i din virksomhed må være gode medarbejderforhold. Gode medarbejderforhold kommer ikke af sig selv, og det kan derfor være nødvendigt at mødes uden for arbejdspladsen. 

Et hyggeligt restaurantbesøg

Vil du bringe dine medarbejdere tættere sammen, kan det være skønt at mødes udenfor arbejdet et sted, hvor der er en afslappet og hyggelig stemning. Dette kan for eksempel være på en restaurant.

Læs om Ferratum, hvis du har brug for at låne penge til restaurantbesøget. Her kan man nemlig låne mellem 500 og 15.000 kroner.

Det gode arbejdsmiljø

Skal du have en gruppe, som fungerer optimalt, og arbejder godt sammen, er det vigtigt, at alle føler sig trygge. Der er for eksempel forskning, som har vist, at grupper, hvor alle får nogenlunde lige meget taletid, arbejder bedre sammen, end grupper, hvor der er folk, der intet siger.

Dette kan blandt andet skyldes, at det er lettere at indrømme sine fejl, hvis der er en afslappet stemning, hvor alle får lov til at komme til orde. Muligvis kan møderne tage lidt længere tid, men hvis dette betyder, at I slipper for dobbeltarbejde, kan det godt vise sig at være den mest effektive arbejdsmåde i sidste ende.