Juletid er tv-tid

December måned nærmer sig. Butikkerne har taget forskud og du kan både købe julesmåkager og gløgg i forretningerne, der sælger dagligvarer. Der er al god grund til at begynde at overveje, hvilke julekalendre, du skal se i år.

Gammel eller ny?

Hvert år bliver der produceret nye julekalendre, men der findes også mange af de gamle, som er værd at gense. Kan du for eksempel huske de tre julekalendere om nissebanden, der blev afsluttet med nissernes ø? Eller hvad med julekalenderen om Pyrus, Kandis og Gyldengrød? Måske er du mere til Jul på Slottet eller The Julekalender. Uanset hvad er der mange muligheder for dig som tv-seer. Du kan vælge blot at se de julekalendere, der bliver udsendt i tv, men måske du hellere vil finde nogle selv?

Andre juleaktiviteter

For at afbryde tv-seeningen i løbet af december måned kan du vælge at gå en tur. Ingen mennesker har godt af at sidde indendøre dag ud og dag ind, så det kan være en god ide at afveksle dine aktiviteter. Der findes for eksempel mange julemarkeder, som du kan besøge, når du trænger til at lave noget nyt. Et julemarked har mange forskellige tilbud: Du kan møde julemanden, købe julegodter, finde julepynt og hvis du er heldig kan du få styr på årets julegaver.