Hvordan påvirker teknologien medarbejderne?

I dag findes der stort set ikke et menneske i Danmark, som ikke ejer en form for elektronik. Stort set alle mennesker har en smartphone på sig hver gang, de går ud af døren.

Teknologiens påvirkning på firmaet

Der er ingen tvivl om, at for mange firmaer er teknologiens udvikling en gave. Det bliver lettere at kommunikere internt i firmaet. Men teknologien giver også større mulighed for at få udbredt firmaets budskab.

Dog kan man som firma også blive bekymret over, hvilke muligheder teknologien har for ødelæggelse af firmaet, samt hvad teknologien gør ved medarbejderne. Se de største online trends i 2019.

Medarbejderne påvirkes af teknologi

Lige så vel som teknologien er en gave til mange firmaer, kan den også skabe problemer. I dag ejer langt de fleste mennesker en smartphone. Hvis folk ikke selv er meget disciplinerede, eller der er regler på området, kan en stor del af arbejdsdagen hurtigt gå, fordi man skal tjekke mobilen.

Når man bruger teknologi, er der konstant kamp om ens opmærksomhed. Hjemmesider tjener penge jo længere tid, du opholder dig på siden, og de gør derfor alt for at fastholde din opmærksomhed. Det er altså ikke mærkeligt, at det bliver svært at koncentrere sig, hvis der ligger en mobil fremme på arbejdsbordet.