Forbedr din virksomheds CSR med firmajulegaver

Hvis du ejer en virksomhed, som går op i CSR, kan det være en rigtig god idé at sørge for, at der bliver købt en fin firmajulegave. Det er godt for et firma, hvis medarbejdernene føler sig værdsat. Som direktør kan passende vise sin taknemlighed med en firmajulegave, dyr som billig. Det er tanken der tæller.

Hvad har CSR at gøre med firmajulegaver?

Som du sikkert er bekendt med, går CSR ud på, at tage sociale og miljømæssige hensyn. Dette kan man gøre ved at stille krav til leverandører og udvikling af nye produkter, men det er ligeledes vigtigt, at sikre et godt arbejdsmiljø og gode medarbejderforhold.

Når det gælder arbejdsmiljø, er der mange faktorer, der spiller ind. Det kan være indretning af kontoret. Forholdet til chefen. Eller forholdet til andre kolleger. For at forbedre de interne relationer, kan man med fordel planlægge aktiviteter uden for arbejdstiden. Firmajulegaven kommer ind i billedet, da det i vintermånederne naturligvis er nærliggende at vise firmaets taknemlighed til den enkelte medarbejder med en firmajulegave.

Hvilken firmajulegave skal du købe?

Det kan være svært at vide, hvad man skal give i firmajulegave, da det skal være en gave, som mange forskellige typer mennesker bliver glad for. Når man køber en firmajulegave, kan det derfor være en god idé at gå efter et klassisk design. Dette kunne eksempelvis være en Kay Bojesen abe.

Ligegyldigt om du ender med at købe en Kay Bojesen abe eller en anden firmajulegave til dine medarbejdere, kan du være sikker på, at en julegave vil skabe glæde og god stemning på hele arbejdspladsen.