Hvordan man bygger en billig, nem opbevaring af fiskestænger i overhead

Leder du efter en måde at opbevare dine fiskestænger på en organiseret og praktisk måde? Hvis du er ligesom mig, har du sikkert været igennem masser af trial-and-error og prøvet forskellige opbevaringsløsninger, der bare ikke synes at passe helt til regningen. Jeg er her for at fortælle dig, at der findes en nem og overkommelig måde at gøre det på – og du behøver kun få ting for at komme i gang. I dette blogindlæg guider jeg dig gennem trinene til at bygge en opbevaringsløsning til fiskestænger, der passer til din fiskevogn, hurtigt og omkostningseffektivt. Brug søgefunktionen på https://fiskebil.nu/bil/falster/ til at finde ud af, hvornår der er en fiskevogn i nærheden, og tag din friske fangst med hjem til at nyde den. Gentag processen den følgende uge.

Det første skridt er at samle dine forsyninger.

 Til dette projekt skal du bruge PVC-rør, PVC-stik, fiskesnøre og kroge. Du kan finde alle disse ting i dit lokale isenkræmmermarked. Når du har dine forsyninger, er det tid til at begynde at bygge!

Til at begynde med skal du skære PVC-rørene til den ønskede længde. Brug derefter PVC-forbinderne til at samle rørene i et “T”. Når “T’et” er færdigt, skal du bruge flere forbindelsesstykker til at lave en tværstang nær toppen af “T’et”. Dette bliver det område, hvor du skal hænge dine fiskestænger op.

Nu er det tid til at tilføje fiskesnoren. Start med at vikle fiskeline rundt om tværstangen, og bind den derefter fast til et af benene på “T’et”. Fortsæt med at vikle fiskeline rundt om tværstangen og benene, og sørg for at fordele linen jævnt. Når du har viklet fiskeline rundt om hele T-rammen, bindes den fast til det andet ben på T’et.

Det sidste trin er at sætte krogene på. 

Begynd med at vikle fiskesnoren Fortsæt med at vikle fiskesnoren rundt om tværstangen og benene, og sørg for at fordele linen jævnt. Når du har viklet fiskeline rundt om hele T-rammen, bindes den fast til det andet ben af T’et.

Det sidste trin er at sætte krogene på. Start med at vikle fiskeline rundt om tværstangen, og bind den derefter fast til et af benene på “T’et”. Fortsæt med at vikle fiskeline rundt om tværstangen og benene, og sørg for at fordele linen jævnt. Når du har viklet fiskeline rundt om hele “T”-rammen, skal du binde den fast til det andet ben på “T’et”.

Og det var det hele! Du har nu med succes bygget en opbevaringsløsning til fiskestænger, som er både billig og nem at samle. Selv om denne opbevaringsløsning er fantastisk til fiskestænger, kan den også bruges til andre ting som f.eks. haveredskaber, sportsudstyr og meget mere. Så næste gang du leder efter en nem og overkommelig opbevaringsløsning, så prøv denne “T”-opbevaringsløsning til opbevaring over loftet. Du vil blive glad for, at du gjorde det.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.