Fokus på CSR i virksomheden? Brug bæredygtige magneter

Går din virksomhed meget højt op i CSR – Corporate Social Responsibility? I så fald kan det være en god ide for at dig at læse med her. Her giver vi dig nemlig nogle gode tips til hvordan du kan holde dig mere bæredygtig ved at benytte bæredygtige magneter. Læs mere her.

Hvad er bæredygtige magneter?

Det kan være at du slet ikke har hørt ordet før og derfor undrer du dig nu lidt over hvad det er og hvor man kan finde det henne. Bæredygtige magneter – hvad er dog det for noget? Og hvad skal det gøre godt for?

Bæredygtige magneter kan komme i mange forskellige udgaver men er i bund og grund stærke små magneter, som man kan bruge igen og igen. En af grundene til at man skal benytte sig af bæredygtige magneter er fordi man på den måde ikke gentagende gange skal benytte sig af skruer, søm og dets lige, som ofte kun er engangsforbrug.

Med bæredygtige magneter laver man samtidig heller ikke unødvendige huller i vægge og andre overflader. Og så kan man endda genbruge dem igen og igen, hvilket kun er godt for bundlinjen!

Larko.dk kan du se et bredt udvalg af de forskellige former for bæredygtige magneter, du kan benytte dig af. Tag et kig og se om der er noget der springer i øjnene.

Overvej at bruge magnetbånd

En af de særlige former for bæredygtige magneter, som vi gerne vil tage vores hat af for, er magnetbånd. På Larko.dk/magnetfolie/magnetbaand kan du finde magnetbånd, som du hurtigt og nemt kan købe hjem til din virksomhed.

Magnetbånd er en helt genial opfindelse, som næsten alle mennesker kan benytte sig af. Derfor er det også vigtigt at flere mennesker kender til denne fantastiske opfindelse.

Magnetbånd er skabt af et fleksibelt materiale, så det nemt kan bøjes, klippes og på andre måder tilpasses til lige netop den funktion, som du har for det. Det gør magnetbånd til en helt genial opfindelse, som man kan bruge til mange forskellige funktioner.

På grund af at det er så fleksibelt, kan magnetbånd altså også bruges til runde overflader. Så nu har du også mulighed for at sætte ting op rundt omkring på runde overflader, hvor det ikke før har været muligt. Du sætter blot den selvklæbende side med overfladen og vender magneten ud mod verden. Så er den klar til at blive matchet med en anden magnet

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.