Køb dine julegaver på “sort fredag”

Sort fredag – eller Black Friday, som konceptet oprindeligt hedder – er lige om hjørnet. Er du tidligt ude med julegaverne, kan du med fordel få mere værdi for pengene ved at sikre dine kære en dyrere gave til en billigere pris.

Er du typen, der altid køber julegaver i sidste øjeblik? Du bruger måske hele december på at stresse rundt efter de perfekte gaver til familien, der er inden for dit budget?

Det skal du måske til at lave om på nu. For udover at du slipper for den klassiske juletravlhed, vi alle frygter, er der andre fordele ved at være tidligt ude med julegaverne.

Mere værdi for pengene
Du kan få mere værdi for pengene, hvis du vælger at være ude i bedre tid, end du plejer. Nærmere betegnet er fredag den 29. november den oplagte mulighed. Der er det nemlig Black Friday – eller Sort fredag, som nogle af os kalder det. Det er endda inden juleræset begynder. Lyder det ikke godt?

For din december i år behøver på ingen måde at være en måned med stress, ræs og gaver – du har garanteret nok at se til i forvejen med julepynt, juletræ, julemad og hvad der ellers hører til den vel nok vigtigste tradition på året herhjemme. Og hyggen skal jo helst bevares. Så hvorfor ikke hjælpe dig selv ved at være i bedre tid med julegaverne?

Den helt rigtige dag til julegaveindkøb
I år er fredag den 29. november den helt rigtige dag at gå på julegaveindkøb. Der er det nemlig Black Friday – Sort fredag. Black Friday er altid fredagen efter Thanksgiving. Det er et amerikansk koncept, der kom til Danmark i 2013, hvor flere webshops var de første til at hoppe med på bølgen og introducere danske forbrugere til konceptet.

I dag er der et stort kendskab til “sort fredag” her i landet. En undersøgelse foretaget af Dansk Erhverv viste i 2018, at 92 procent af danskerne kender Black Friday. Du kender garanteret også konceptet, og mon ikke du kommer til at udnytte det bedre i år ved at tænke i julegaver, når du bliver præsenteret for alle de gode tilbud. Har du fundet de perfekte julegaver, du vil købe til sort fredag? God julegavejagt!