Kærlighed og karriere; også ambitiøse seniorer kan date

Når vi har nået en vis alder, så er der mange mennesker der giver afkald på kærligheden og i stedet satser på karrieren. Mange er på toppen af deres karriere, når de er mellem 45 og 55 år, hvor de sidder i gode lederstillinger på velkendte arbejdspladser.

Men som seniorborger behøver du faktisk ikke give afkald på kærligheden, hverken på grund af alder eller karriere.

Lær at jonglere mellem kærlighed og karriere

Har man nået en vis alder, og er man nu tilhørende senior-kategorien, så vil man som oftest have nogle indgroede vaner hvad angår arbejde, familieliv og fritid. I den forbindelse kan det være svært at finde tid til ny kærlighed, og mange vælger det faktisk helt fra.

Men det er aldrig for sent til at finde en partner, og der findes mange ligesindede, senior-singler derude.

Man behøver ikke længere traske nattelivet og sportshobbyer igennem for at finde en passende partner, man kan faktisk gøre det nemt online via datingsider for seniorer.

Har man travlt på arbejdet og med familielivet, så kan internetdating være en nem og givende løsning.

Et forhold på dine præmisser

Men er det svært at bibeholde et traditionelt kærlighedsforhold til en anden person ved siden af en travl karriere, mange timer på kontoret og familietid, så kan du vælge at søge et forhold, der måske kan noget andet end det traditionelle parforhold.

Gør op med dig selv, hvor meget du vil satse på kærlighed og husk at forventningsafstemme med en potentiel partner. På den måde undgår I begge at den anden part bliver skuffet og at man skal overskride sine egne grænser for at tilfredsstille den anden.

Har du ikke tid til middage hver aften eller kærestetid hver eneste weekend, så bør du gøre dette klart for den anden person lige fra start.

Måske er det snarere et casual forhold du søger, hvor kærligheden kan dyrkes når du har tid og overskud til det. Et uforpligtende forhold kan være en god løsning for mange ambitiøse seniorer, da man hverken behøver at give afkald på karriere, familieliv eller andre personlige vaner i forbindelse med fritid og hobbyer.

Generelt gør det sig gældende at man kan finde lige den løsning på kærlighed, som man ønsker. Der findes ingen facitlister på hvordan et forhold skal bygges op, og man kan derfor frit strukturere sit kærlighedsliv ud fra personlige behov. Det eneste man skal tænke på er at partneren skal være med på retningslinjerne, så der ikke opstår misforståelser og ødelæggende skuffelser.