Hold ferie og bliv bedre på arbejdet

Der er mange, der har den opfattelse, at jo mere de arbejder, jo bedre bliver de til deres job. Naturligvis er erfaring vigtigt. Ikke desto mindre er det også vigtigt at give hjernen pauser en gang imellem.

Lad hjernen lave noget andet

Det er vigtigt, at hjernen nogle gange får fri i den forstand, at den ikke skal tænke over en opgave. Det er nemlig på disse tidspunkter, at hjernen kan få tid til at finde sammenhænge.

Derfor er det vigtigt, at hjernen får tid til at slappe af. Det kan den blandt andet få lov til på en ferie til Kreta. Læs mere om Kretas natur, kultur, historie og madoplevelser.

Rigtig ferie

Mange har en tendens til at rejse på ferie uden rent faktisk at holde ordentlig ferie. Dette gælder for eksempel, hvis du svarer på opkald og mails, som er relaterede til din arbejdsplads.

Gør du dette, får hjernen ikke den pause, som du ellers havde tænkt dig, at du ville give den, da du rejste på ferie. Så kunne du lige så godt være blevet på arbejde. Derfor lyder rådet: Hold ferie, når du holder ferie. Det kan være skønt at få øjnene op for andre ting, selvom du godt kan lide dit arbejde.