Vil du vide mere om investering?

Investering er et interessant emne. Det giver både grobund for spænding i hverdagen, og hvis det går godt kan det ligeledes føre til store summer af penge. Det er dog ikke alle, der synes det er lige nemt at finde rundt i investeringsverdenen

Skal du investere?

Når det gælder investering, skal man først og fremmest spørge sig selv, om de penge man investerer, er nogle man har råd til at miste. Der er altid en risiko forbundet med at investere, og alt efter hvilken investering man foretager, kan risikoen være større eller mindre. En af de kurser, som har svinget ekstremt meget, har været kursen på bitcoins. Der har været tilfælde af, at kursen fra den ene dag til den anden har svinget helt op til 10%, men hvad skyldes de store udsving?

De ustabile kryptovalutaer

I 2008 blev opfindelsen af bitcoins offentliggjort. Idéen med kryptovalutaen var, at bitcoins skulle være globale og decentraliserede. Det vil sige, at i modsætning til de valutaer vi normalt kender, er kryptovalutaer ikke knyttet til en stat. Det gør også, at kryptovalutaer ikke er regulerede af nogle banker, og kursen bliver altså ikke stabiliseret, hvilket er grunden til de ekstreme udsving.

Nye regulativer

De næste par år vil der blive gjort op med de store udsving i kurserne på kryptovalutaer. Der vil nemlig komme nye regulativer, som sørger for, at kursen vil blive holdt mere stabil. Dette giver således mulighed for en investering med mindre risiko. Her kan du læse mere om investering i kryptovalutaer under studierne.