Trænger du til ferie?

Hvis du skal være effektiv på din arbejdsplads, kræver det, at du sommetider får tid til at lade op. Det er en god idé at øve dig på dette i din fritid, men sommetider kan det være nødvendigt at trække stikket helt.

Ren afslapning kræver ferie

Hvis du for alvor skal slappe af, kræver det sommetider, at du holder dig helt væk fra dit arbejde. Dette kan du kun gøre, hvis du holder ferie, og derfor er dette nogle gange nødvendigt.

Du kan holde ferie derhjemme, men det kan også være sjovt at rejse til udlandet. Det kan for eksempel være Azoerne. Azoerne er nogle af de smukkeste øer i verden.

Hold dine pauser

Det kan virke fjollet, at du skal holde ferie for at arbejde mere effektivt. Tænk over hvor mange timer du mister, når du tager på ferie! Ikke desto mindre kan det godt være det værd.

Undersøgelser har nemlig vist, at vi tager bedre beslutninger, når vi holder pauser. Hvis du gerne vil tage de rigtige beslutninger, er det derfor vigtigt, at du giver dig selv tid til at lade op. Det kan virke fjollet men i sidste ende, er dette måden hvor på, du kan tage de rigtige valg.