Tips til at få bedre vaner 

Du er sikkert ret så bekendt med et af de store samtaleemner for tiden, nemlig klimaet. Hvordan hele verden sammen og for sig, kan gøre en bedre indsats for at passe på jorden. Det er ikke alle som går lige meget op i dette emne, men der er rigtigt mange som gerne vil forbedre sig, så de kan leve mere bæredygtigt. Og det handler blandt om at ændre på nogle af sine vaner. Læs med her.  

Første skridt mod nye vaner 

Det kan være nødvendigt at tage små skridt, for at ændre sine vaner. For eksempel, hvis du gerne vil leve mere bæredygtigt på arbejdspladsen eller derhjemme, så kan starte med nogle få ting. For eksempel skraldet og affaldssortering. Lav gerne en liste over de ting du skal ændre på. For eksempel, at du skal blive bedre til at overholde din aftaler. Så hvis taget, har trængt til en algebehandling i lang tid, så bør du måske sætte det på listen, så den er overskuelig. Du kan i øvrigt, få udført denne opgave af algebehandling af tag sjælland

Lev mere bæredygtigt 

Der er så mange ting man kan gøre både på arbejdspladsen, men så sandelig også i hjemmet. Nogle af de ting omhandler genbrug. For eksempel noget så simpelt som et sennepsgals, marmelade glas eller solide plastikbøtter, hvor der har været mad i. I stedte for at smide dem ud, kan du genbruge dem til noget andet. Det betyder måske, at du kan spare på fryseposer og det at købe nye plastikbøtter. Når det kommer til mad, kan også forsøge at skære ned på kødet. Måske, har du endnu ikke smagt så meget plantebaseret mad endnu, men det kunne være en idé at prøve det. Kødfrie dage, kan være med til at leve mere klimavenligt.  

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.