Søger du en sidebeskæftigelse?

Er du glad for din arbejdsplads, men har lyst til at finde flere interesser? Måske vil du gerne have en sidebeskæftigelse med økonomisk gevinst. Hvis det er nogle tanker, som du går rundt med, kan det være, at investering  i kryptovalutaer er noget for dig. 

Kryptovaluta fra bunden

Kryptovaluta er et digitalt aktiv, og heri en form for byttemiddel. Kryptovaluta er en online valuta, og der er altså ingen fysiske mønter eller sedler. Desuden gælder det, at kryptovalutaer er decentraliserede. Dermed er valutaerne ikke knyttet til en stat, og derfor er der ikke nogen centralbank, som regulerer kursen. Fordi kursen ikke bliver stabiliseret, kan man opleve enorme udsving. Den populære kryptovaluta bitcoin oplevede for eksempel udsving på helt op til 10% fra dag til dag.

Bitcoin kan igen blive en god investering

I december 2017 toppede kursen på bitcoins. På det tidspunkt var kursen på én bitcoin på 19.000 amerikanske dollars. Herefter faldt kursen støt gennem 2018. Der var snak om, at investeringen i bitcoins var et overstået kapitel, men nu er kursen endnu engang opadgående. Dette skyldes især to ting. Det første er, at Facebook har meldt ud, at de vil lancere deres egen digitale valuta. Hermed får folk bekræftet, at det ikke er slut med alternative valutaer, og lysten til at investere i kryptovaluta er dermed tilbage. Den anden grund er, at der fremover vil komme nye regulativer på kryptovalutaer, som gør kurserne mere stabile, og dermed mindre risikofyldte. Her kan du læse mere om investering i kryptovaluta og de forskellige typer af investeringsplatforme.