Skab en sjov og god stemning på kontoret med en lille ting som en kop

Der er mange måder man som chef kan skabe en god stemning på kontoret. Det behøver ikke være andet endda t man en gang imellem giver lidt slik eller kage eller måske en øl efter fyraften. Det kan også være andre ting, som eksempelvis en kop med dine kollegaers navne på, så alle ved hvilken kop til skal tage om morgenen, når der hyggesnakkes og drikkes kaffe inden arbejdsdagen for alvor går i gang.

I har måske allerede denne type kopper på jeres kontor, men man kan bruge kopper med tryk til mange andre ting end internt brug og hygge på kontoret. Man kan også udnyttes koppens potentiale og skabe en reklame artikel, som kan stå i andre firmaer eller hjemme i private hjem, så man får spredt sit firmanavn og gjort lidt reklame på en kreativ måde, som samtidig kan bruges og gør gavn.

Lav nogle kopper med firmatryk

Man tænker ikke over hvor meget reklame man kan gøre gennem små ting, som eksempelvis en kuglepen. Der skal nemlig ikke mere til end, at brugen genkender dit navn når de ser det andre steder før reklamen har virket. Det samme gælder kopper med logo.

Hvis man har succes med at få spredt koppen ud i forskellige firmaer og hjem, så vil man hurtigt få sit firmanavn printet ind i hukommelsen på mange forskellige gæster i de danske hjem. Koppen går, ligesom kuglepennen fra hånd til hånd, og der vil blive drukket te og kaffe af mange forskellige mennesker af den samme kop.

Det kan eksempelvis være den står i et privat hjem, og bliver taget i brug når der er gæster, eller den står på en ejendomsmægler kontor, og bruges når mæglerne har konsultationer med potentielle huskøbere. Der er altså ingen grænser for hvor mange mennesker man kan gøre opmærksom på sit firma, samtidig med at man får gjort lidt reklame og spredt nogle gaver ud i lokalsamfundet. 

Hvad koster det at få lavet kopper med tryk 

Selvom det kan lyde dyrt, så behøver de tikke at koste en formue, at få lavet nogle pæne kopper med tryk. Faktisk skal man ikke af med meget mere end 11 kroner for en kop. Der er ofte et stort udvalg af forskellige kopper, så man kan godt få dyrere kopper med flottere design eller i højere kvalitet. 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.