Sådan kan du øge din produktivitet på arbejdspladsen 

Føler du dig plaget af manglende produktivitet på arbejdspladsen eller generelt i hverdagen? Det er ikke unormalt at man i perioder oplever en anderledes træthed, eller oplever at man nemt bliver distraheret og har svært ved at koncentrere sig intensivt i længere tid ad gangen. I længden kan det dig skyldes at kroppen, psyken eller de to i kombination er i ubalance og tyder på at det er tid til at lave om på nogle vaner. Læs mere her om hvordan du kan optimere din produktivitet.  

I perioder i livet vil man opleve tendenser til manglende energi. I nogle tilfælde kan det skyldes at der er for meget på skemaet, eller blot bare være en periode i ens liv hvor ens batterier kører på lavt blus. Ofte er der dog en årsag til at du føler dig drænet, og oplever du at du i perioder har svært ved at holde energien oppe, er det for det meste et tegn på at der er ubalance et sted i dit liv. Mangel på energi er ofte et tegn på at der er ting i din hverdag som dræner dig, og hvis du ønsker at forbedre din energi i hverdagen, er det relevant at undersøge hvad det er der dræner dig for energi.  

Mangel på energi forårsager ofte at man på arbejdspladsen har svært ved at koncentrere sig, nemt bliver distraheret og produktiviteten daler. Hvis du er plaget af mangel på produktivitet, så kan du med fordel lave om på nogle vaner, som måske kan give dig en boost af produktivitet tilbage.  

Undersøg dit arbejdsmiljø og ergonomien i dit arbejde 

Hvis du gerne vil optimere din produktivitet, kan du starte med at undersøge om der er noget i dit arbejdsmiljø som kan påvirke din produktivitet. Arbejder du mange timer på en skærm, kunne din manglende produktivitet skyldes eksponering for, for meget blåt lys som udsendes fra skærme, og som kan være skadeligt for kroppen.  

Oplever du trætte og irriterede øjne, koncentrationsbesvær og mangel på produktivitet, kan et par blue light briller måske være noget for dig. Sådan nogle kan du anskaffe dig lige her. Hvis du desuden også oplever at du plages af dårlig søvn om natten kan det også skyldes eksponering for blåt lys, og dette vil brillerne sandsynligvis også hjælpe på.  

Implementer sunde vaner i din hverdag 

Hvis du er plaget af mangel på energi i din hverdag, kan det være at der er nogle vaner som trænger til at blive modificeret lidt. Overvej om den kost du indtager, er næringsrig for din krop og dit sind. Implementeringen af mere motion i hverdagen er desuden også bevist at kunne give mere energi og overskud i dagligdagen. Desuden er søvn noget af det som er mest betydende for vores helbred, og du bør derfor overveje om dit søvnmønster er sundt.  

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.