Sådan agerer du ansvarligt på online dating hjemmesider 

Online dating er et voksende marked, og flere og flere benytter sig af muligheden for at finde kærligheden direkte fra mobilen. Det har aldrig været nemmere, men med kærligheden online følger også en række andre forudsætninger. Læs med, og bliv klogere på, hvordan du får den bedste datingoplevelse. 

Det digitale univers adskiller sig fra det virkelige, og gør det sværere at skelne mellem hvad der er rigtigt og forkert. Den sanselige intuition er ikke denne samme, og det kan derfor være nemt i den online dating verden, at hvirvle sig ind et falsk følelsesopspundet net. Man bør derfor agere ansvarligt både for at beskytte sig selv men også andre, når man eksempelvis tilgår en hjemmeside som dating-dk. Du kan læse mere om dating-dk på siden her. 

Anvend en troværdig datingside 

Inden man opretter en profil i jagten på kærligheden, er det vigtigt at undersøge, at der er tale om en troværdig dansk hjemmeside, med tidligere anbefalelsesværdige erfaringer. Hermed er du sikker på, at dine privatdata bevares sikkert, og at det vil være muligt at indsende en klage i tilfælde af komplikationer. 

Der har førhen været sager om personer der har fået videregivet deres informationer eller at deres private billeder er anvendt i forbindelse med markedsføringstiltag. Vær derfor opmærksom på de angivne betingelser og hvad du siger ja til. 

Pas på falske profiler 

I og med at alt kommunikationen foregår online og interessen udelukkende er baseret ud fra en profiltekst og profilbillede, er det nemt at lade sig snyde af en forfalsket profil. Ikke alle har lige gode intentioner, og visse personer udgiver sig for at være en anden, for derved at lokke dig ind i en falsk forelskelse. Inden man lader sit emotionelle register overtage, anbefales det derfor, at man sikrer sig, at der er tale om en rigtig og godsindet person på den anden side af skærmen. 

Bevar den gode tone 

Det er altid nemmere at udtrykke sig på skrift end i almindelig tale når kærligheden blomstrer og usikkerheden melder sig. Vigtigt er det dog, at man bevarer den gode tone hele vejen igennem, for at sikre en ordentlig oplevelse for både dig selv og modparten. 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.