Rejs til Finland og oplev den smukke natur

Finland, der ligger gemt væk i det nordlige Europa, er et land med mange kontraster. Om vinteren er landet dækket af sne, og luften er sprød og kold. Men når sommeren kommer, er dagene lange og varme, og skovene er levende og farverige. Uanset hvilken tid på året du besøger landet, vil Finland med garanti tage pusten fra dig. Her er blot nogle få af de naturvidundere, som dette smukke land har at byde på.

Nordlyset

En af de mest populære grunde til at besøge Finland er at se det fortryllende nordlys. Disse lysbånd danser over nattehimlen fra september til marts og tegner et uforglemmeligt billede. Der er mange måder at opleve lyset på, men en af de bedste er at bo i en glasiglo. Mange hoteller i Finland tilbyder gæsterne mulighed for at tilbringe en nat i en iglo, der er lavet udelukkende af glas, så du kan falde i søvn under stjernerne og vågne op til Aurora Borealis, der danser uden for dit vindue

Midnatssolen

Et andet fænomen, der tiltrækker besøgende til Finland, er midnatssolen. Fra maj til august går solen aldrig ned i det finske Lapland, hvilket betyder, at du kan nyde 24 timers dagslys. Det er det perfekte tidspunkt til at tage på vandreture eller cykelture i en af Finlands mange nationalparker eller tage en midnatsbadning i en swimmingpool med glastag. Du skal bare sørge for at pakke solcreme!

Sneslottet i Kemi

Hver vinter bygges der et kæmpe sneslot ved bredden af Kemi-søen i det finske Lapland. Slottet, der dækker et areal på næsten 10.000 kvadratmeter, omfatter et hotel, restauranter, barer og endda et kapel, hvor du kan blive gift! Slottet er åbent fra januar til april, og det er bestemt et besøg værd, hvis du befinder dig i Finland om vinteren

Finland er et land fuld af naturlig skønhed, fra de uberørte skove til de majestætiske bjerge. Og med så meget at se og gøre er det ikke underligt, at denne nordiske nation er blevet en af Europas bedste rejsedestinationer. Så uanset om du er på udkig efter et eventyr eller blot ønsker at undslippe hverdagens travlhed, så tag til Finland og oplev en verden, der ikke ligner nogen anden.

Læs flere rejseguides til de nordiske lande på laternanordica.dk

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.