Med de rette sko kan du gå på arbejde hver dag uden ømme fødder

Oplever du også ømme fødder efter en lang arbejdsdag? Ubehag og smerte i fødderne, er mere udbredt end man lige tror. Derfor er udviklingen af sko til følsomme fødder, som skal mindske smerte og ubehag også vokset. Dine sko spiller den største rolle når det gælder dine fødder, og derfor er nøglen til at kunne tage på arbejde hver dag uden at have ømme fødder nemlig at finde det helt rette fodtøj. 

Vores fødder er en af de kropsdele som virkelig går igennem meget slid, og som kan holde til en del. Derfor er ømme fødder også noget af det aller værste, og der er intet værre end at føle sig begrænset fordi det gør ondt i fødderne hver gang man går. At have frihed til at bevæge sig er en af de største gaver, og derfor bør ingen gå rundt med ømme fødder dagen lang. 

I kampen mod reducering af smerte og ubehag i fødderne, er det rette fodtøj vejen frem. Alle fødder er forskellige og derfor er det ikke altid lige sådan, at finde de perfekte sko lige netop til dig. Samtidig er det at foretrække at skoene stadig ser smarte ud, selvom at de er komfortable, således at godt og stilrent fodtøj går hånd i hånd. 

New Feet er det mærke du bør gå efter, som netop opfylder disse krav, og som laver sko i højeste kvalitet, komfort og pænt design. Kig efter sider hvor der er New Feet udsalg, så du kan få den bedste pris på dine nye yndlingssko. 

Hvorfor vælge New Feet?

Der findes mange forskellige mærker som laver sko til følsomme fødder, og du kan også få mange såler som du kan lægge i dine yndlingssko, for at mindske ømheder. Men hvorfor bør du vælge lige netop New Feet sko? For det første er New Feet et dansk mærke med sit hovedsæde lokaliseret i Randers. New Feet skoene er produceret i Portugal, og du er derfor sikret at du køber en vare fra en produktion der følger Eu’s regler for hvad der er miljømæssige og etisk acceptable forhold. Desuden er skoene lavet i topklasse kvalitetslæder og tekstiler. 

Skoens indre har den største betydning

Hos New Feet er det indmaden som gør en forskel. Det betyder at deres sko er særligt udviklet med fokus på følsomme fødder, som gør dem særligt velegnede til personer som døjer med fx gigt, hammertæer, knyster og diabetes.  New Feet skoene er lavet med en særlig type skind som kaldes, OrthoStrech. Det særlige ved dette skind er at der er utrolig fleksibel, og kan strække sig i alle retninger. Materialet vil derfor omfavne dine fødder, og vil strække sig omkring krumninger, i stedet for at klemme og presse ubehageligt. 

Derudover er de fleste New Feet sko foret med et særligt foer kaldet OnSteam, som er helt særligt fordi det igennem lang tids brug bliver ved med at opretholde dets blødhed og elasticitet. Mange typer foer bliver nemlig hårde og krakelerer når de udsættes for fugt, som skabes når fødder i sko bliver varme og sveder. 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.