Lav dine egne links og spar en masse penge

Linkbuilding er kommet for at blive, og det er en stor omkostning for mange virksomheder. Hvis du har din egen virksomhed, så er du nok meget interesseret i at din virksomhed bliver set af flere mennesker, og dette kan man opnå ved at lave søgemaskineoptimering. Mere specifikt linkbuilding. Du er nok ikke interesseret i at læse om alle mulige dyre løsninger, fordi dem kan du selv finde frem til – vi kan dog præsentere et alternativ, hvor du gør det selv og sparer en masse penge.

Klik her for at læse mere om gør det selv linkbuilding.

Hvorfor lave linkbuilding?

Hvis du har styr på din hjemmeside, så er det nok tid til at lave linkbuilding. Søgemaskinerne vil gerne vise gode hjemmesider først, og hvis din hjemmeside er god, så har den selvfølgelig et godt potentiale. Dette er dog ikke altid nok, og der kan man give ens hjemmeside et boost ved at lave linkbuilding. Når man laver linkbuilding, så får man andre hjemmesider til at “pege” på ens egen side, og så sender det et signal om at mange hjemmesider siger god for ens hjemmeside. Det giver meget god mening, hvis man lige tænker over det.

Hvad koster det at lave linkbuilding?

Det kan koste alt fra 0 kroner til mange tusind kroner, og det kommer virkelig an på mange forskellige ting. De vigtigste parametre er teksten, domænet og hvor linket er placeret. Et forsidelink er meget dyrere end et link på en underside, eksempelvis i en artikel.

Hvis du vælger gør det selv løsningen, så er det selvfølgelig meget dyrere. Typisk køber du adgang til en række hjemmesider, hvor du kan bygge links fra. Det kan koste ned til 12 kroner per link, hvis du vælger de store pakker. Du skal dog skrive artiklerne selv, og det kan sagtens være en udfordring for mange, så de outsourcer netop den del af opgaven. Det bliver dog alligevel meget billigere end alternativerne.

Hvordan kommer jeg i gang?

Du kommer nemmest i gang ved at købe et abonnement hos en udbyder og begynder at udgive artikler. Du vælger selv, hvornår de bliver udgivet og på hvilke domæner. Det skal selvfølgelig være på domæner, som er kontrolleret af udbyderen. Typisk får du en liste over mulige domæner, og så kan du selv vælge de mest relevante. Relevans er meget vigtigt, når man bygger links, så husk det lige.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.