Lærerig firmatur til Papirøen og det gamle København

ANNONCE

Styrk holdånden med tur til bl.a. Rundetårn og storbyens grønne mekkaer

Det er essentielt at holde en fællesudflugt på arbejdspladsen et par gange om året. Befinder din virksomhed sig forholdsvist tæt på vores grønne hovedstad, hvorfor så ikke planlægge en inspirerende og lærerig dagstur for dine medarbejdere?

Der findes et væld af bæredygtige projekter, der kan give jer ny inspiration til alt fra arbejdsprocesser, produktudvikling såvel som langsigtet virksomhedsstrategi. Læs fx op på byudviklingsprojekter, som har stærkt fokus på klimatilpasning og som nyder stor popularitet hos københavnerne. Udsøg dig også firmaer, gerne inden for din egen branche, som har en stærk CSR-politik og aflæg dem et besøg for at blive inspireret af deres måde at brande sig selv på eller se, hvordan de praktisk udlever deres CSR-politik.

Vi bringer her et forslag til, hvad I kan gøre af nyt og anderledes på jeres firma tur, så I får frisk energi til møder og brainstorming – og ikke mindst kan nyde det sociale samvær!

Rundetårn giver udsigt til nye visioner

Tæt ved Nørreport ligger det gamle Rundetårn, som med sin gode højde giver genial udsigt over byens tage. Bliv inspireret af byens tage og spot de grønne oaser i form af taghaver og klimavenlige tagkonstruktioner. Den skønne udsigt fra Rundetårn giver desuden ny klarhed til hovedet ligesom gåturen op sender frisk energi til hovedet efter et langt eftermiddagsmøde. Det karismatiske tårn er desuden en god ramme om mere kreative oplæg og fremlæggelse af fx visioner for jeres virksomhed. Aim high!

Papirøen – streetfood er brainfood!

Det summer af aktivitet på Papirøen, der er gået fra avispapirs-lager, til streetfood og kulturmekka – og snart skal omlægges til visionært vandkulturhus og spændende ny bydel, hvor det bæredygtige bestemt vil stå stærkt i centrum.

Nyd et vidunderligt udvalg af mad og drikke på Papirøen, hvor der er et stort fokus på bæredygtige engangsservice og et væld af plantebaserede retter. Øens street food vil pga det kommende nybyggeri, som forventes igangsat 2020, snart rykke fuldstændig ud på Refshaleøen, så skynd jer at smage på mad kreativiteten.

Lyst til at få endnu flere guides til grønne initiativer og spændende virksomheder? Læs mere i dette online magasin om København – og god tur!