Kan du ikke få en erhvervskonto hos banken?

Mange står med det problem, at de simpelthen ikke kan få lov til at åbne en konto til deres virksomhed i banken. Derfor begynder de at søge mod alle mulige alternativer, hvor ikke alle er lovlige eller gode løsninger. Vi skriver derfor denne artikel med henblik på at præsentere nogle muligheder til dem, der er blevet afvist af banken.

Du vil kunne finde det største overblik over mulighed i forhold til anskaffelse af en erhvervskonto for virksomheder, som er blevet afvist af banken herinde: https://afvistafbanken.dk/

Derfor kan du ikke få en konto

Banken kommer ikke altid med en forklaring på, hvorfor du er blevet afvist. Dette kan vi prøve at gøre. Der bør dog nævnes, at alt dette er gætteri, og hvis du vil have en specifik grund, så skal du altså spørge din bank gentagne gange. Så kan det være, at du får en forklaring.

En typisk grund er, at din virksomhed er i en branche med meget høj risiko for banken. Der er en masse regler, de skal følge, og hvis de tænker, at du kommer til at bryde nogle af deres betingelser, så vil de simpelthen slet ikke have dig som kunde. De siger det ikke nødvendigvis på denne her måde, men det er den barske sandhed omkring erhvervskonti i Danmark. Løsningen her er at finde en anden bank, da mange er meget strikse om dette kriterie.

En anden typisk grund er, at din virksomhedskonstruktion er meget kompliceret. Dette betyder, at der er mange mennesker om at eje virksomheden, hvor nogle af dem måske bor i udlandet. Der er en masse krav til rapportering og meget andet, så mange banker vil ikke gøre det besværligt for sig selv. Løsningen her er at betale flere penge for oprettelsen af kontoen.

Andre løsninger

Nogle andre løsninger kunne være at prøve at ansøge hos en udenlandsk bank med mindre strenge regler. Mange danske virksomheder har fulgt de forskellige ting nævnt på den ovenstående hjemmeside og fået en erhvervskonto i en udenlandsk bank til meget billigere penge end man kunne gøre i Danmark. Der er dog fordele og ulemper, som du kan læse mere om på deres hjemmeside(r).

Det er ikke nemt at få en erhvervskonto, og du skal bestemt kæmpe for en, hvis du bliver afvist gang på gang.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.